Metal Gods – Delivering the goods

Bandet bildades under tidig vinter 2017, då Stefan Kihlgren – mest som en rolig grej –
slängde ut idén om att starta ett Judas Priesttributeband till två forna bandkollegor, Priestfans och musiker i världsklass. Några dagar gick, och så dök svaren från de båda in: SJÄLVKLART!

Med Jonas Radehorn på sång, och Nils Fjellström på trummor fanns helt plötsligt en enormt stadig grund för att kunna bli det bästa Priesttributebandet i Sverige, Skandinavien och kanske tillochmed Europa och världen.

Efter lite funderingar på möjlig leadgitarrist och bassist, provade man några riktigt solida rep med Jesper Ekstål på leadgitarr och Anton Flodin på bas, och sättningen var spikad.
Med medlemmar som turnerat över Europa och världen, den gemensamma visionen om att hålla allting så autentiskt som det går utan att det blir ploj och maskerad, att inte lämna något åt slumpen och att kunna bjuda på det bästa – inte bara det kändaste – från hela den 40-åriga diskografin, fanns snart en välrepad repertoar på närmare 2 timmar.

I December 2017 gjordes den första spelningen på EQ House i Skönsberg, där man – till allas förvåning – mer eller mindre fyllde lokalen, och ryktet spred sig snabbt. Ytterligare ett par spelningar har gjorts sedan dess, och nu är så tiden kommen att få bjuda Pridefestivalens alla besökare på en välrepad och bra show, med nitar, läder, snabba solon och fläskiga hits!

Vart?
EQ House

När?
Lördag den 6 juli