Gärdeskoj 13 januari!

Vi ses väl på Gärdeskoj?

Lördag 13 januari 2018
klockan 10.00-16.00
Nordichallen, Sundsvall

För sjätte året anordnar nu Sundsvalls kommuns idrottsplatsenhet Gärdeskoj, tillsammans gör vi detta till Sveriges största inomhuspicknick. Närmare 4500 personer deltog vid picknicken ifjol…

Här öppnar Sundsvalls kommun upp hela anläggningen Gärdehov. I A-hallen är det konståkningstävlingar hela dagen, på bandyplan blir det match och i curlinghallen pågår tävlingar. Till alla matcher och tävlingar är det fritt inträde för alla Gärdeskojare. I B-hallen erbjuds allmänhetens åkning där Sportoteket finns på plats och lånar ut utrustning, tag chansen att prova åka skridskor om du inte gjort det tidigare?

Sen har vi den stora picknicken med massor av skoj i Nordichallen som vi dagen till ära har höjt temperaturen till rena rama sommarvärmen. Slå dig ner i gräset och njut av medhavd fika till fågelkvitter, utmana familjen i kubb, lira fotboll med kompisarna eller prova på någon av alla prova-på aktiviteter som alla fantastiska föreningar erbjuder. Utmana spelare från Giffarna eller SDFF, lägg en straff eller testa en göra en tunnel, eller varför inte dela upp i två lag?
Gratis entré och alla aktiviteter är kostnadsfria!

Läs mer om arrangemanget på: https://sundsvall.se/gardeskoj-sveriges-storsta-inomhuspicknick/