TOGETHER

Våra föreningar brinner för idrott som består av träning och lek, tävling och uppvisning. Vi har också en stark tilltro till att mångfald skapar utveckling, förståelse och lärdomar hos varandra, att mångfald är spjutspetsen i våra föreningar. Vi vill också se ett aktivt och fungerande föreningsliv och även här tror vi att mångfald är nyckeln.

Vem har sagt att ett gäng tjejer som kör roller derby, en grupp basketspelare och ett gäng ishockeyspelare inte kan ha kul tillsammans?

Pride är en dag på året som är fylld av kärlek och gemenskap så det var inte svårt att välja datum för när vi ville visa alla hur det kan se ut när föreningar samverkar. Att det blev just basket föll sig naturligt då isen är dålig längs Selångersån så här års och att SDR (Sundsvall Demolition Rollers) var rädd att gruset skulle kunna ställa till det för hockeyspelarnas skridskor. Således.

På plats finns hamburgare och läsk till försäljning
Pris på detta bestämmer du själv då alla pengar för detta skänks till RFSL Sundsvall. Det kommer också finnas evenemangsunik Pride-merch på plats för den som vill känna sig som en av spelarna, eller varför inte utmana någon av dem och kasta några bollar själv?

Together kommer dyka upp lite här och där både inför och under Pride så håll utkik!

Vart?
Basketplanen, Skepparegatan 5 C
Vid Selångersån och parkeringshuset P-City

När?
Lördag den 7 juli
Klockan 11:00-13:00