Föreningar på området

Visa upp Er förening under Sundsvall Pride 2017!

Kom och visa upp dig förening under Sundsvall Pride 2017!

2-8 juli arrangeras återigen Sundsvall Pride. I år firas det 10-års jubileum, något som bland annat uppmärksammas genom ett samarbete med Sundsvalls kommun. Tillsammans erbjuder vi nu ideella föreningar att gratis finnas med under Pride-festivalen och marknadsföra just sin förening.

Att få vara den är låter kanske som en självklarhet, men verkligheten visar på något helt annat! – Ni kan vara med och visa att Er förening är en öppen plats, där alla får vara som den är.

Under tre dagar, 6-8 juli, har er förening möjligheten att visa upp Era verksamheter i Hamnträdgården. Det kan ni till exempel göra genom att låta besökare ”prova på”, dela ut information eller passa på att värva medlemmar. Förutom att ni synliggör er förening så visar ni även tydligt att hos er ska alla kunna känna sig välkomna, oavsett identitet och sexualitet.

Visst låter det bra?
Första steget för att vara med är att ni skickar ett mail med era kontaktuppgifter till info@sundsvallpride.se Därefter kommer vi att kontakta er med mer information. Men vänta inte för länge, platserna är begränsande och det är endast de första 15 föreningarna som får delta helt gratis!

Vad ingår?
En utställningsyta på 3×3 meter i anslutning till Hamnträdgården. Vi kommer att lyfta ert deltagande i sociala medier och hemsidor. Ni tar endast med det material ni behöver i form av tält, stolar, bord m.m. (tänk på att det ibland kan blåsa mycket i Hamnträdgården).

Frågor och anmälan
Skicka era frågor och anmälan om deltagande till: info@sundsvallpride.se senast den 26 juni. Hoppas vi ses i Hamnträdgården, men även i Paraden den 8 juli.

Detta erbjudande gäller inte för politiska partier.

Vill ni göra ännu mer?
Ni har även möjlighet att delta i den stolta Paraden under lördagen den 8 juli. Läs mer om paraden här…

Workshop Sundsvall Pride 2015 – Normkritiskt serieskapande.